Од посетата на АД „Витаминка“-Прилеп

Risteska, Aneta (2018) Од посетата на АД „Витаминка“-Прилеп. Еквилибриум (26). p. 16. ISSN 2671-3349

This is the latest version of this item.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium26_za...

Abstract

Со цел продлабочување на практичните знаења по наставната дисциплина Глобални снабдувачки синџири, група студенти од четврта година на Економскиот факултет-Прилеп заедно со предметниот професор д-р Анета Ристеска Јанкулоска ја посетија компанијата АД „Витаминка“-Прилеп. И покрај тоа што самото спомнување на името „Витаминка“ означува многу, сепак треба да се истакне дека станува збор за една од водечките компании од прехранбената индустрија во Република Македонија и пошироко. Со оглед на тоа што компанијата има долгогодишна традиција и богато искуство, студентите имаа можност од прва рака да се запознаат со многу активности кои се дел од синџирот на снабдување.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 02 Mar 2020 11:08
Last Modified: 02 Mar 2020 11:08
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3717

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item