Од гостувањето на проф. Татјана Ивановиќ

Petrevska Nechkoska, Renata (2018) Од гостувањето на проф. Татјана Ивановиќ. Еквилибриум (27). p. 8. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium27-1....

Abstract

На почеток од новата академска 2018/19 година, поточно на 5 октомври 2018 година, на Економски факултет-Прилеп отворено предавање одржа доц. д-р Татјана Ивановиќ од Факултетот за организациони науки (ФОН) при Универзитетот во Белград, Република Србија. Гостувањето беше реализирано во рамките на предметот Деловно комуницирање што на Економскииот факултет-Прилеп го предава доц. д-р Рената Петревска-Нечкоска. Вредно е да се напомене дека присутната публика беше хетерогена, односно составена од студенти од различни студиски години на нашиот Факултет, но и пошироко од Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, а исто така и професори од нашиот и од други факултети.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 29 Feb 2020 18:09
Last Modified: 29 Feb 2020 18:09
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3661

Actions (login required)

View Item View Item