Прв академски час

Odzaklieska, Dragica (2018) Прв академски час. Еквилибриум (27). pp. 4-5. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium27-1....

Abstract

Првиот академски час на Економски факултет-Прилеп се одржа на 1 октомври со почеток во 10:00 часот. Покрај деканот на Факултетот, најновата генерација бруцоши ја поздравија заменикот Министер за образование и наука, проф. д-р Петар Атанасов, Градоначалникот на општина Прилеп, г-дин Илија Јованоски и Ректорот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, проф. д-р Сашо Коруновски. Студентите имаа можност да ги слушнат инспиративните поздравни обраќања на гостите, а во овој контекст интегрално ви го пренесуваме поздравниот говор на деканот, проф. д-р Драгица Оџаклиеска.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 29 Feb 2020 18:09
Last Modified: 29 Feb 2020 18:09
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3657

Actions (login required)

View Item View Item