Дојдовни Еразмус+ мобилности на Економски факултет-Прилеп

Mojsovska Salamovska, Snezana (2018) Дојдовни Еразмус+ мобилности на Економски факултет-Прилеп. Еквилибриум (26). pp. 7-8. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium26_za...

Abstract

Програмата Еразмус+ овозможува поголема мобилност како на студентите, така и на професорскиот кадар од универзитетите ширум Европа. Во рамките на оваа програма, изминатиот семестар на Економскиот факултет-Прилеп беа реализирани неколку визитинг мобилности од страна на универзитетски професори од повеќе земји.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 29 Feb 2020 17:50
Last Modified: 29 Feb 2020 17:50
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3648

Actions (login required)

View Item View Item