Проектни активности на Факултетот

Basheska Gjorgjieska, Marika (2018) Проектни активности на Факултетот. Еквилибриум (25). pp. 7-8. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium25-0....

Abstract

Со почетокот на 2018 година започна имплементацијата на проектот „Алијанса на знаење во Еко-иновативно претприемништво за зголемување на конкурентноста на малите и средни претпријатија“ (SMecoMP) во рамките на програмата БалканМед каде еден од носечките партнери е Економскиот факултет-Прилеп. Во проектот се вклучени парнери од Грција, Кипар, Бугарија и Македонија. Покрај нашиот факултет од Република Македонија е вклучена и Агенцијата за поддршка на претприемништвото. Водечки партнер на проектот е Универзитетот Македонија од Солун, Грција, додека локален раководител за УКЛО е професорката Марика Башеска-Ѓорѓиеска.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 29 Feb 2020 09:03
Last Modified: 29 Feb 2020 09:03
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3637

Actions (login required)

View Item View Item