Профил 13

Risteska, Andrijana (2016) Профил 13. Еквилибриум (20). pp. 14-15. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_20.p...

Abstract

Почитувани читатели, од овој број на Еквилибриум ја започнуваме рубриката „Профил 13“ во која низ кратко интервју од 13 прашања ви претставуваме по еден професор од Економски факултет-Прилеп. При тоа, целта е професорите да ги прикажеме од една поинаква перспектива, односно да ѕирнеме од другата страна на нивниот вообичаен професионален ангажман. Како што е ред, започнуваме со претставување на повозрасните професори кои сметаме дека оставиле најголем печат во функционирањето на нашата високообразовна институција. Така, во овој број од Еквилибриум ви го пренесуваме профилот на проф. д-р Андријана Ристеска.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 28 Feb 2020 11:30
Last Modified: 28 Feb 2020 11:30
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3587

Actions (login required)

View Item View Item