Импресии од студискиот престој на Универзитетот „Софија Антиполис“ во Ница

Basheska Gjorgjieska, Marika (2015) Импресии од студискиот престој на Универзитетот „Софија Антиполис“ во Ница. Еквилибриум (18). pp. 19-20. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_18.p...

Abstract

Програмата Базилеус е дел од програмата „Еразмус-Мундус“ што нуди големи можности за мобилност на студенти и академски кадар. Нејзината основна цел е интернационализација на образованието во универзитетите од Западен Балкан преку соработка со универзитетите од земјите на Европската Унија. Во рамките на оваа програма, а по успешно оценетата апликација и план за престој, добив можност за едномесечен престој на Универзитетот Софија Антиполис во Ница којшто го реализирав во периодот од 24 мај до 23 јуни, 2015 година.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 27 Feb 2020 12:33
Last Modified: 27 Feb 2020 12:33
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3524

Actions (login required)

View Item View Item