Факултетот ги отвора вратите за студенти од Африка

Lazaroski, Spiro (2015) Факултетот ги отвора вратите за студенти од Африка. Еквилибриум (16). pp. 21-23. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium16.pd...

Abstract

Како резултат на плодната соработка на министерството за образование и наука на РепубликаМакедонија и министерствата за образованиена Гана и Нигерија, на Економскиот факултет во Прилеп започнаа со студирање нашите драги колегиЕгенова Анабел Сандра (Eghe-nova Annabel Sandra), Дарко Еванс (Darko Evans), Бернард Сарфо Боатенг (Bernard Sarfo Boateng) и Винифред Анита Агедо (Winifred Anita Aghedo). Во голема мера нивното студирање надвор од Гана и Нигерија се должи на нивната внатрешна потреба за просперитет и соработка надвор од границите на земјите од кои потекнуваат.Во прилог ви го предаваме интервјуто со нашите драги колеги од Гана и Нигерија.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 26 Feb 2020 14:15
Last Modified: 26 Feb 2020 14:15
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3490

Actions (login required)

View Item View Item