Впечатоци од студискиот престој во Суботица

Midovska, Marija (2015) Впечатоци од студискиот престој во Суботица. Еквилибриум (16). pp. 18-19. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium16.pd...

Abstract

Како студент на трет циклус студии на насоката Менаџмент на Економскиот факултет-Прилеп пред почеток на можеби најважниот дел од студирањето, поднесување пријава за тема и тези на докторската дисертација, во периодот од 7 до 13 декември 2014 година реализирав престој на Економскиот факултет во Суботица, Универзитет во Нови Сад. По долго размислување каде да ја реализирам мојата студентска мобилност се одлучив за тој факултет имајќи ја предвид долгодишната соработка што ја има нашиот, Економски факултет-Прилеп со таа реномирана образовна институција во Република Србија. Исто така, вредно е да се напомене дека Економскиот факултет во Суботица е формиран во 1960 година и оваа година го прославува своето 55 годишно постоење.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 26 Feb 2020 14:14
Last Modified: 26 Feb 2020 14:14
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3488

Actions (login required)

View Item View Item