Почеток на новата академска година

Petrevska Nechkoska, Renata (2013) Почеток на новата академска година. Еквилибриум (12). p. 4. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_okto...

Abstract

Почетокот на академската 2013/2014 година на нашиот Факултет беше одбележан со свечениот час, којшто се одржа на 16 септември со почеток во 10 часот. Во исполнетиот амфитеатар III, пред повеќе стотици студенти-бруцоши, како и колеги од повисоките студиски години, вработени во Факултетот, продекани, професори и асистенти деканот, проф. д-р Ѓорѓи Манчески, имаше свечено обраќање до студентите. Во својот поздравен говор тој, на студентите им посака добредојде, истакнувајќи ги атрибутите што го одликуваат Економскиот факултет-Прилеп, што претставуваат предност во квалификувањето високообразувани компетентни кадри.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 24 Feb 2020 21:40
Last Modified: 24 Feb 2020 21:40
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3403

Actions (login required)

View Item View Item