Универзумот на Google и како да го користите

Dajovska, Ana (2013) Универзумот на Google и како да го користите. Еквилибриум (11). pp. 22-23. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_%D1%...

Abstract

Дали веќе имате сопствена е-mail адреса на Google? Доколку сé уште не сте Google корисник, тогаш целта на овој текст е да ве поттикне што е можно побрзо да го направите тоа и да започнете да ги користите можностите што ви ги нуди Google. Имено, откако ќе го креирате вашиот профил, ви стануваат достапни цела низа на Google услуги и апликации. Во продолжение се дадени дел од услугите и алатките понудени од Google што, најчесто, се користат од страна на индивидуалните корисници.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 24 Feb 2020 18:24
Last Modified: 24 Feb 2020 18:24
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3399

Actions (login required)

View Item View Item