Прва меѓународна конференција за докторанти

Micalevska, Tatjana (2013) Прва меѓународна конференција за докторанти. Еквилибриум (11). p. 6. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_%D1%...

Abstract

Економскиот факултет-Прилеп посветува големо внимание на развивањето и негувањето на научноистражувачката дејност. Во таа насока, Факултетот секоја година организира конференции каде што истражувачите можат да ги претстават своите проекти, односно да ги посочат проблемите и новостите во областа во која истражуваат. Исто така, Факултетот посветува особено внимание и на младите истражувачи. Токму за оваа целна група со висок истражувачки потенцијал, Факултетот оваа година понуди можност за претставување на нивните идеи на првата Меѓународна докторска конференција којашто беше насловена како „Современи истражувачки проблеми во економијата, менаџментот и бизнисот“.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 24 Feb 2020 18:24
Last Modified: 24 Feb 2020 18:24
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3392

Actions (login required)

View Item View Item