Средба со претставници на мали и средни претпријатија од Пелагонискиот регион

Basheska Gjorgjieska, Marika (2013) Средба со претставници на мали и средни претпријатија од Пелагонискиот регион. Еквилибриум (10). pp. 4-5. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium_10.p...

Abstract

Како резултат на соработката на Економскиот факултет-Прилеп, Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола и Универзитетот во Болоња, преку европскиот Темпус проект низ којшто се развива и имплементира заедничка регионална докторска програма по претприемништво и менаџмент на мали и средни претпријатија (DOCSMES), координаторите на проектот организираа средба меѓу претставниците на мали и средни претпријатија од Пелагонискиот регион и претставниците на универзитетите од Битола и Болоња, Италија. Оваа средба беше иницијална, по што се планирани средби во коишто ќе бидат вклучени и претставници на италијанската бизнис заедница. Средбата се одржа на 9 февруари 2013 година во просториите на Економскиот факултет-Прилеп.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 23 Feb 2020 18:34
Last Modified: 23 Feb 2020 18:34
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3347

Actions (login required)

View Item View Item