Нови програми на третиот циклус студии

Basheska Gjorgjieska, Marika (2012) Нови програми на третиот циклус студии. Еквилибриум (9). p. 6. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.
Official URL: http://eccfp.edu.mk/files/biltens/ekvilibrium9.pdf

Abstract

Задржувањето во континуитет на високообразовниот процес и стекнувањето посовремени, продлабочени и иновациски знаења на Економскиот факултет-Прилеп резултира со организирање три нови докторски програми на трет циклус студии, што започнуваат да функционираат од академската 2012/13 година. Поконкретно, станува збор за докторските програми по маркетинг, менаџмент и меѓународен бизнис коишто се акредитирани од Одборот за акредитација и претставуваат дополнување на понудата на докторски програми на Економскиот факултет-Прилеп.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 23 Feb 2020 17:47
Last Modified: 23 Feb 2020 17:47
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3337

Actions (login required)

View Item View Item