Влијанието на неекономските фактори врз макроекономската политика и развојот на Република Македонија

Atanasoski, Sasho (1999) Влијанието на неекономските фактори врз макроекономската политика и развојот на Република Македонија. Влада на Р.М. pp. 95-101.

Full text not available from this repository.

Abstract

Во моето излагање темата на денешната расправа ќе ја ставам во еден поширок контекст. Во контекстот на вкупните општествени промени и реформи чијшто есенцијален сегмент бездруго се промените во економската сфера на општествениот живот и макроекономската политика како концепт за нивна реализација и етаблирање во реалниот живот.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 21 Feb 2020 19:19
Last Modified: 21 Feb 2020 19:19
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3238

Actions (login required)

View Item View Item