Теоретско-методолошки претпоставки за едно можно истражување на јавното мислење – Студија на случај: Влијанието на промените во политичкиот и економскиот систем врз вредносните ориентири и типовите политичка култура на граѓаните во Република Македонија

Pechijareski, Ljupcho and Mancheski, Gjorgji and Nikoloski, Dimitar (2000) Теоретско-методолошки претпоставки за едно можно истражување на јавното мислење – Студија на случај: Влијанието на промените во политичкиот и економскиот систем врз вредносните ориентири и типовите политичка култура на граѓаните во Република Македонија. Годишник на Економски факултет-Прилеп (19-20).

[img]
Preview
Text
Pechijareski et al1.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 13 Dec 2019 20:30
Last Modified: 16 Dec 2019 08:35
URI: http://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/2210

Actions (login required)

View Item View Item